Avui a les 12h emetrem EN DIRECTE la MOCIÓ DE CENSURA de l'Ajuntament de Palafrugell

Aquest migdia a Palafrugell es votarà en ple extraordinari la moció de censura contra Juli Fernández impulsada pel PDeCAT i Esquerra que farà alcalde el republicà Josep Piferrer. Ho podran seguir EN DIRECTE per TELEVISIÓ COSTA BRAVA i també a través del Facebook de la tele.
This text will be replaced
 
Es tracta d'un pacte que es va coure poques setmanes després que el PDeCAT trenqués el govern amb el PSC i l'Entesa denunciant deslleieltats de l'alcalde. En aquesta nova etapa, volen corregir els errors del passat amb un govern pensat a 6 anys termini i que combini idees noves i experiència de govern. El seu projecte inclou situar entitats i persones a l'epicentre de la política municipal, posant èmfasi en els serveis més bàsics de l'ajuntment. 
 
Per la seva banda el batlle sortint, Juli Fernández, creu que la moció de censura és políticament injustificada i que es deu a la set de venjança del PDeCAT envers la seva persona i a les ànsies de poder d'Esquerra. Assegura que fiscalitzarà l'acció del nou govern des de la oposició des del primer dia i que lluitarà per tornar a guanyar les eleccions d'aquí dos anys.