Els carrossaires de Palafrugell ultimen els preparatius pel Carroussel Costa Brava

Dissenyar, tallar, polir, pintar i enganxar. Com si fossin autèntics mestres de l'escultura, els carrossaires de Palafrugell treballen nit i dia per arribar a temps al 55è Carroussel Costa Brava que el proper 4 de juny ressucitarà la màgia del carnaval. 
This text will be replaced
Intervé: Ferran Gil, president de l'Associació de Carrossaires
 
8 colles locals i prop d'una setantena de persones treballen aquests dies a les naus municipals per enllestir les creacions que des de la tardor els han ocupat les seves hores lliures, un procés que gaudeixen tant com la pròpia posada en escena durant el carroussel. 
 
L'associació de carrossaires vol fer un toc d'atenció a l'ajuntament ja que diuen que aquest ha estat un any complex logísticament parlant, ja que a la dissolució del grup de festes de primavera dos anys enrere s'hi ha sumat el canvi de govern al consistori. Els carrossaires senten que se'ls han atribuït funcions que no toquen i que malgrat que han aconseguit tirar endavant totes les activitats, esperen més cohesió de cara a l'any vinent. 
 
5.000 persones participen cada any del Carroussel Costa Brava, l'acte més multitudinari de les Festes de Primavera que enguany es celebren de l'1 al 4 de juny.