El Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell acollirà més de 25 països d'arreu del món

Nova edició del Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell que se celebrarà aquest dissabte dia 27 de maig. Enguany celebra 25 anys des dels seus inicis i durant aquest temps s'ha convertit en un dels esdeveniments esportius d'atletisme més importants del panorama internacional i un atractiu important per a la ciutat de Palafrugell fora de temporada. 
This text will be replaced
Intervenen: Pau Lladó, regidor d'Esports de Palafrugell/ Josep Massa, director tècnic Míting Internacional d'Atletisme
 
 
Aquest dijous, el museu del suro de Palafrugell ha acollit la presentació d'aquesta prova que ha comptat amb la presència de campions de diverses modalitats atlètiques, dos d'ells vinguts de Sud-àfrica i dels Estats Units.
 
El Míting d'Atletisme d'enguany incorporarà alguna prova més de promoció així com una cursa de Specials Olympics que inclourà atletes amb discapacitats psíquiques. Com a novetat, l'esdeveniment també comptarà amb una prova de marxa atlètica mixta de 3.000 metres.
 
Aquesta edició comptarà amb diversos atletes destacats, entre ells Miguel Àngel Sancho, campió d'espanya de salt d'alçada, Cristina Lara, millor velocista estatal del moment i Lois Maikel Martínez, amb la quarta millor marca mundial amb llançament de pes. El Míting d'Atletisme acollirà més de 24 països i entre 60 i 70 atletes estrangers.