Una àrea de pícnic, principal novetat als Jardins de Cap Roig

Una àrea de pícnic a l'ombra amb espai per jugar i esbargir-se és la principal de les novetats que incorporen aquesta temporada els Jardins de Cap Roig. Aquesta jardins botànics de Calella de Palafrugell segueixen així amb la línia de millora dels serveis oferts que fa que les xifres d''assistència no hagi parat de créixer els darrers anys. 
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Carles Aguilar, Responsable d'explotació dels Jardins de Cap Roig
 
La zona de pícnic era una necessitat real que tant les escoles com les famílies feia temps que demanaven dins de les instal·lacions de Cap Roig. Es considerava que per convertir-lo en un espai familiar complet feia falta una zona on poder parar a esmorzar i descansar o simplement divertir-se una estona. És per això que més enllà del mobiliari pròpiament de pícnic s'ha arranjat l'espai amb un petit parc d'aventura en el que un túnel de vímet ha estat l'atracció més celebrada pels petits.
 
Iniciatives com aquestes se sumen a una àmplia oferta d'activitats i visites guiades que han fet que en menys de deu anys la xifra de visitants anuals als Jardins de Cap Roig gairebé s'hagi duplicat.
 
Els Jardins de Cap Roig compten amb més d'un miler d'espècies vegetals pròpies del clima mediterrani i unes vistes esplèndides sobre el Mediterrani i les Illes Formigues. Per acabar-los de completar hi ha un projecte que encara espera l'OK definitu, però que segons el que s'ha pogut avançar consistirà en un espai idoni perquè tant l'administració pública com l'empresa privada hi puguin dur a terme diverses activitats.