Josep Piferrer no vol emprendre grans canvis en els dos anys de mandat restants

42 dies van passar des que es va trencar el tripartit PSC-Convergència i Unió-Entesa a Palafrugell fins a la moció de censura que va erigir el nou govern d'Esquerra i PDeCAT. 6 setmanes en què el diàleg ha estat  la base per l'entesa dels dos nous socis, fins llavors, enfrontats per ser govern i oposició. 
This text will be replaced
Intervé: Josep Piferrer, alcalde
 
El nou alcalde, Josep Piferrer, valora positivament la nova dinàmica entre els dos grups, ara al capdavant de la ciutat, i es reafirma en la seva voluntat de no prendre cap mesura tal i com va anunciar al plenari de moció de censura. Avisa que dos anys són poc temps per emprendre grans projectes des de 0 o trencar els que hi havia en marxa i que per tant, els palafrugellencs no s'han d'amoinar. 
 
Mancances com millorar la neteja fent una campanya per mantenir el poble net o la necessitat d'un gran parc verd a la ciutat. 
 
Malgrat acabar-se el mandat d'aquí a dos anys, el govern ERC - PDeCAT està programant actuacions a 6 anys vista. 
 
Dues setmanes després de la moció de censura, l'alcalde Josep Piferrer afirma que s'està assolint una bona dinàmica per començar a treballar i que la creació de la figura dels regidors adjunts per reforçar les àrees més complicades de gestionar ha estat un encert per consolidar la bona entesa entre els socis.