Més de 400 nens al Carroussel dels infants de Palafrugell

A ritme de batucada han arribat a la plaça Can Mario de Palafrugell més de 400 nens d'escoles bressol del municipi. Es tracta de la rua infantil que aquest any per primer cop s'emmarca dins de les Festes de Primavera de Palafrugell. Fa 10 anys que aquesta mateixa festa se celebrava com a activitat de carnestoltes al mes febrer però aquest any han decidit ajornar-la en una època més calorosa.
 
This text will be replaced
Intrevé: Núria Aupí, cap d'àrea d'Educació de Palafrugell
 
Tot i que aquests nens i nenes són molt petits, han estat treballant a les escoles per confeccionar les seves disfresses. Finalment aquest dijous, han pogut sortir al carrer formant una cercavila fins a arribar a la plaça Can Mario on han gaudit d'un fi de festa amb l'actuació de Jordi Tonietti.
 
Les escoles que han participat al carroussel infantil han estat l'escola Belluguets, la Romanyí, cala Tulita, el Petit Vedruna i els Cargolets. Aquesta és una de les primeres activitats organitzades en el marc de les 55a edició de les Festes de Primavera, un cap de setmana ple d'activitats que finalitzarà amb la multitudinària desfilada de comparses i carrosses del Carroussel Costa Brava- Carnaval de Carnavals.