Aquest cap de setmana, 55è Carroussel Costa Brava

Les millors obres d'art carnavalesques lluiran als carrers de Palafrugell aquest diumenge al 55è Carroussel Costa Brava, el Carnaval de Carnavals. 
This text will be replaced
Intervé: Josep Piferrer, alcalde 
 
A partir de les 5 de la tarda i seguint el recorregut tradicional, 33 colles desfilaran al carroussel. Un any més, la màxima expectació estarà centrada en les 8 carrosses inèdites, que aixecaran el secret de sumari per desvetllar les creacions que han treballat durant mesos per aquesta ocasió. Carroses d'allò més espectaculars sovint comparades amb autèntiques obres d'art. 
 
Al Carroussel d'enguany hi participaran també 9 carrosses no inèdites, 8 comparses inèdites i 8 colles d'animació provinents de diferents punts de Catalunya. 
 
La novetat principal d'aquesta edició de la festa serà que un cop acabada la desfilada, es farà una plantada de carrosses a la plaça dels Esports perquè tothom pugui apropar-se a admirar el treball realitzat pels carrossaires. 
 
Serà a partir de les 11 de la nit quan tindrà lloc el fi de festa i l'entrega dels premis. 
 
El Corroussel Costa Brava és l'acte central i de tancament de les Festes de Primavera, que durant dues setmanes han organtizat diferents actes lúdics, culturals o esportius complementaris al carnaval de carnavals.