Recepció oficial del CH Palafrugell a l'Ajuntament per l'ascens a l'OK Lliga

La primera copa va il·lusionar, la segona va portar a l'eufòria i la tercera és un somni impensable fet realitat. El CH Palafrugell va portar a l'Ajuntament una temporada per emmarcar en la recepció institucional per celebrar el merescut ascens a l'Ok Lliga. 
This text will be replaced
 
Intervenen: Jordi Tané, President CH Palafrugell; Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell
 
Amb només dos anys el club ha pujat de la territorial catalana a la màxima divisió de l'Hoquei estatal sense deixar el seu caràcter de club casolà. 
 
La petita sala de plens es va omplir de gom a gom en un acte protocolari en el que la classe política palafrugellenca, en nom de la ciutat, va esbossar els seus records del que ja és el club bandera de la ciutat.
 
L'Alcalde Josep Piferrer va estar acompanyat del regidor d'esports, Pau Lladó; el portaveu del PDeCat i tinent d'alcalde, Albert Gómez; altres membres de l'equip de govern; l'exbatlle i portaveu del PSC Juli Fernández i el portaveu de l'Entesa, Guillem Genové.  Els discursos institucionals van estar farcits d'anècdotes i la confiança que el club sabrà lluitar per mantenir-se a l'elit. 
 
Un cop gaudides les celebracions, els jugadors poden descansar però la classe política i la junta del club tenen deures. Configurar la plantilla de l'Ok Lliga i remodelar el Pavelló del Carrer Ample perquè sigui digne de la millor lliga d'hoquei del món.