Palafrugell ampliarà el pavelló per l'ascens del CH Palafrugell a l'OK Lliga

L'ascens a l'OK Lliga no comportarà cap revolució esportiva però sí retocs importants al Pavelló del Carrer Ample. El CH Palafrugell i l'Ajuntment perfilen les actuacions que hauran de fer per complir amb els estàndards de la millor lliga d'hoquei del món i deures no els en falten. 
This text will be replaced
Intervenen: Jordi Tané, President CH Palafrugell / Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell 
 
A nivell esportiu el club tocarà de peus a terra i ni farà cap revolució ni tirarà la casa per la finestra. La filosofia és mantenir la base actual amb algun retoc, de forma similar al que ja va fer quan van pujar a Primera Nacional Espanyola. Xevi Garcia seguirà dirigint un equip que promet guerra i posar les coses difícils als rivals. 
 
A nivell d'infraestructures caldrà fer un lífting important al pavelló del Carrer Ample sense embogir.  S'ampliarà la capacitat de la instal·lació i s'esponjaran les entrades i sortides per reforçar la seguretat. L'actuació permtrà més aforament i es farà a la zona del gol nord. 
Des de l'Ajuntament de Palafrugell confien que tot plegat estarà a punt per l'inici de la lliga a la tardor vinent. 
 
El Club confia que amb els retocs que es faran la Lliga no els busqui les pessigolles i compliran amb tots els requisits de mínims. El temps dirà si el club creix i cal pensar en canviar d'instal·lació. Però de moment, pas a pas, i el primer que caldrà fer és mantenir i consolidar la categoria.