Les obres del passeig de Llafranc s'endarrereixen i estaran acabades a finals de mes

El passeig de Llafranc segueix en obres i així hi estarà durant tot aquest mes de juny. L'empresa encarregada dels treballs va comunicar a l'ajuntament que s'enderreririen 15 dies de la data prevista per la finalització de l'obra.
Això ens situa a sobre de la festivitat de Sant Joan en què el remodelat passeig de Llafranc estarà a punt d'estrenar-se. L'empresa col·locarà les últimes toves del paviment del nou passeig el dia de la revetlla i enlletsirà la zona del passeig més propera al port la última setmana de juny.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell
 
L'Ajuntament és conscient que els màxims perjudicats per aquesta obra que va començar el mes de novembre són els empresaris de l'hostaleria i la restauració situats al passeig de Llafranc. Tot i que no poden compensar la caixa que s'ha deixat de fer per culpa de l'obra sí que ho tindran en comptes per les taxes que els hi cobra l'Ajuntament.
 
Poc a poc el passeig de Llafranc va agafant forma i els veïns i visitants ja es poden fer una mínima idea de com pot quedar un cop s'enllesteixi l'obra. Avui encara hi ha tanques, formigoneres, obrers, soroll i pols però tot plegat té les setmanes contades.