El CH Palafrugell fitxa David Carles, presenta nous patrocinadors i prepara la renovació de bona part de la plantilla

L'eufòria per l'ascens de fa poc més d'un mes ha deixat pas al treball intens als despatxos. El CH Palafrugell prepara sense pressa però sense pausa l'equip que competirà per primera vegada a l'Ok Lliga.  Mentre els jugadors descansen i assimilen el que han fet, la direcció esportiva està fent els deures en forma de reforços. 
 
This text will be replaced
 
El primer fitxatge de la temporada és David Carles. Un empordanès format a un bressol de l'hoquei català com és igualada, que ha debutat a Europa i que ha jugat a la lliga Suïssa amb el RHC Diessbach. Un home que ha aconseguit títols, com la copa del país alpí i que la temporada passada va militar al Girona CH també d'OK Lliga.
 
Des del club afirmen que es tracta d'un jugador esquerrà, molt tècnic i amb bona actitud dins i fora del camp. Un jugador jove, és nascut el 1993, però amb experiència a l'Ok Lliga. Precisament un dels elements que buscava Xavi Garcia. 

Renovació de bona part de la plantilla i un parell de fitxatges

Mentres segueixen treballant en la carpeta d'altes, en paral·lel el club negocia la renovació de bona part de la plantilla que va aconseguir la proesa de situar la ciutat al mapa de l'hoquei estatal.
 
La idea del cos tècnic és donar una o dues baixes i reforçar la plantilla amb un parell d'incorporacions.  A la banqueta l'equiop incorporarà un preparador físic i un fisioterapeuta per afrontar la temporada a l'elit. 

Corredor Mató i La Brava, nous patrocinadors

Si en l'apartat esportiu els deures es van fent, en l'apartat econòmic també. El club ha lligat dos patrocinadors per la temporada que ve. El principal serà Corredor Mató. Una empresa immobiliària i d'administració de finques propietat d'una família vinculada al club ara fa uns anys i que té seu a Tamariu. De fet, es tracta d'una companyia que ja era col·laboradora del club i que ara n'enforteix la relació.  
 
Un altre patrocinador serà la Cervesa La Brava. Una companyia que està desplegat en els darrers anys una intensa campanya de màrqueting i que ja va ser present, per exemple, en el Flors i Violes. 
 
Pel que fa al  calendari la Federació Espanyola d'Hoquei ja ha anunciat que la lliga començarà el 7 d’octubre del 2017 i finalitzarà el 27 de maig del 2018. La Supercopa es jugarà els dies 30 de setembre i 1 d’octubre i la copa es jugarà del 22 al 25 de febrer.