Òmnium Cultural ja té seu al Baix Empordà

La junta gestora que formarà la nova seu d'Òmnium Cultural al Baix Empordà s'ha reunit aquest divendres a Palafrugell per presentar el que serà el seu projecte a la comarca baix-empordanesa.
El teatre palafrugellenc ha acollit aquest acte que ha comptat amb la intervenció de Jordi Cuixart, el president d'Òmnium Cultural de Catalunya.

Intervé: Jordi Cuixart, president Òmnium Cultural

 

Amb el panorama polític actual i el que vindrà, Cuixart ha destacat la importància de poder disposar de representació territorial per tal millorar l'organització de les activitats i mobilitzacions de l'entitat.

Amb més de 1.000 associats, el Baix Empordà no disposava fins aquest divendres de seu pròpia. Després de molts anys i diversos intents, un grup de persones de la comarca han pogut desencallar la creació d'una junta que fins ara depenia de les activitats que es feien a la delegació del Gironès. Aquest divendres, amb un toc d'humor però també d'activisme han presentat la feina que desenvoluparan no només a la comarca sinó també per tots els catalans.
 
Des d'Òmnium Baix Empordà se centraran els propers mesos a fer campanya pel referèndum. Tot i això, asseguren que estaran al peu del canó per donar suport a la llengua i la cultura del territori.