L'Oncoswim recapta 18.700 euros que es destinaran a la investigació contra el càncer

La platja del Port Bo a Calella de Palafrugell ha estat la meta de l'Oncoswim, una prova de natació en aigües obertes amb finalitats solidàries. 18 equips de 4 persones sortien de l'Estartit i després de completar 32 quilòmetres nedant arribaven en aquest racó de Calella de Palafrugell.
Aquesta era la prova de llarga distància amb la que s'han recaptat gairebé 19 mil euros, el doble del que tenien previst. Per altra banda hi havia una prova de menys distància, la milla entre Llafranc i Calella.
 
INTERVÉ: Daniel Serra, president CN Radikal Swim / Lluís Comet, director Oncoswim
This text will be replaced
 
Aquest és el segon any que se celebra l'Oncoswim, que va néixer sent una versió en natació de la cursa Oncotrail. Aquests esdeveniments esportius els organitza Oncolliga amb la col·laboració d'algun club esportiu, en aquest cas del club de natació Radikal Swim. Es demana als equips participants que facin una aportació econòmica mínima i els diners que s'aconsegueixen es destinen a la investigació per la cura del càncer.
 
Els organitzadors estan molt satisfets per la participació d'enguany, 135 nedadors a la milla i 72 nedadors a la travessa de 32 quilòmetres. Després de la prova van assegurar que tindrà continuïtat.