Comença l'ampliació del pavelló d'hoquei i patinatge de Palafrugell

Han començat ja les obres d’ampliació del Pavelló d’Hoquei de Palafrugell per adaptar les  instal·lacions a les necessitats del recinte ara que el Club d'Hoquei Palafrugell competirà a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga.
Les obres s'han començat ara a mitjans de juny i la previsió és que acabin a finals d'agost perquè es pugui començar la temporada amb un espai més adequat, uns accessos més adaptats i una millor funcionalitat de l’espai.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Pau Lladó, regidor d'Esports
 
Les obres de la primera fase han començat amb els canvis en la instal·lació elèctrica per després poder ampliar el pavelló pel gol nord. Primer es desmuntaran aquestes plaques de formigó de la façana nord i s’adequarà l’estructura metàl·lica per poder suportar la formació de la obertura i connexió amb la que serà la següent fase  d’ampliació del pavelló. Es col·locarà també un nou revestiment alleugerit i translúcid. Un cop finalitzi aquesta primera actuació s’iniciarà una segona fase d'ampliació de les instal·lacions. L'ampliació es planteja com un calaix de 9 metres damunt de l'aparcamentl per dotar el pavelló d’uns accessos adaptats i que permetin una millor organització i funcionalitat de l’espai d’accés, així com disposar d’una zona de  bar per als usuaris de les instal·lacions. Aquesta ampliació s'ajusta als requeriments de l'OK lliga i dota el pavelló d'un espai extra que a més de millorar-ne la seguretat permetrà la instal·lació de càmeres per la retransmissió televisiva dels partits.
 
L'Ajuntament manté converses amb el Club de Patinatge i el Club d'Hoquei per fer el poliment de la pista i altres millores a l'interior de les instal·lacions que actualitzin l'equipament.
 
El cost d’aquestes obres és de 250 mil euros i suposaran una ampliació de l'equipament esportiu d’uns 100 metres quadrats