Presentació 25a Trobada d'Embarcacions Tradicionals

Aquest dissabte i diumenge, coincidint amb la festa de Sant Joan i la Festa Major de Calella, les aigües de Calella de Palafrugell acolliran la 25a edició de la Trobada d'Embarcacions Tradicionals. Un esdeveniment que es va iniciar l'any 1992 amb l'objectiu de mostrar el patrimoni marítim i natural de la nostra terra com també per recuperar la navegació d'embarcacions antigues
This text will be replaced
 
De fet, el més espectacular i visualment impactant d'aquest esdeveniment és la postal que ofereix l'arribada de les barques al Port Bo. Unes embarcacions antigues que arriben de diferents punts de Catalunya i de França.
 
A més, de cara a la pròxima edició s'espera comptar amb la presència de la Santa Espina, que actualment es troba en procés de restauració al Museu Marítim de Barcelona.
 
Durant l'acte de presentació, els responsables de la Trobada han aprofitat el 25è aniversari per editar una petita publicació i fer una exposició al local de l'Associació de Veïns i Amics de Calella. A la mostra es poden veure imatges de totes les edicions, així com fotografies de les 93 embarcacions que han participat des de l'inici de l'activitat. També reproduccions d'estris de la vida marinera que complementen perfectament una mostra que es quedarà a Calella fins al dimecres 28 de juny.