Vies Verdes millora el tram de Palafrugell a Mont-ras de la ruta del Tren Petit

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, ha realitzat actuacions de millora en un tram de la ruta del Tren Petit, entre Palafrugell i Mont-ras. Es tracta d'una millora en el ferm de la via. Hi han afegit 10 cm de sauló sòlid al llarg de gairebé un quilòmetre i mig d'aquest tram de via verda.
This text will be replaced
 
 
Aquest camí era dels més envellits de tota la ruta del Tren Petit que va des de Palamós fins a Palafrugell i que arriba a nuclis com la platja de la Fosca o la del Castell. L'elevat nombre d'usuaris de Palafrugell i Mont-ras que utilitza diàriament aquesta via, n'havia deteriorat el seu estat. A més, quan es va inaugurar aquesta ruta es va construir amb una tècnica de sauló estabilitzat amb calç que en els primers anys no requeria manteniment però que després de gairebé 10 anys s'havia envellit substancialment. Un terra que feia incòmode la circulació als usuaris de la via verda.
 
Amb aquest nou sauló amb formigó ara es garanteix la bona durabilitat del ferm i la integració paisatgística.
 
Entre les accions de manteniment general, també s'han repintat els ponts existents a la ruta. Unes actuacions que en total han tingut un cost d'uns 60.000 euros.