El festival l'Empordà Canta torna amb 18 cors i més de 400 cantaires a Torroella de Montgrí

Torna el festival l'Empordà Canta a Torroella de Montgrí. Durant aquest cap de setmana, Torroella es convertirà en l'epicentre de la música de coral de Catalunya. 18 cors i més de 400 cantaires visitaran aquest poble baix-empordanès amb l'objectiu de posar en valor el cant coral com un patrimoni cultural característic de la cultura popular i tradicional a Catalunya.
This text will be replaced
Intervenen: Pitu Llos, president del Cor Anselm Viola/Anna Maria Mercader, regidora de Cultura de Torroella de Montgrí
 
This text will be replaced
ENTREVISTA
 
Amb l'eslògan "Viu la veu a Torroella de Montgrí", es proposa un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb el cant. Tallers, concerts, conferències, espais de trobada i la participació de nombrosos cors infantils, juvenils i tradicionals d'arreu del país.
 
Aquesta segona edició, els visitants a part de gaudir del cant coral, també podran visitar espais del nucli antic de Torroella. Moltes activitats i concerts es localitzaran en racons emblemàtics com la casa gilbern, la quintana o fins i tot el palau del mirador.
 
A més aquesta serà una edició especial perquè el Cor Anselm Viola que n'és organitzador del festival, celebra 40 anys. Per aquest motiu hi haurà diversos actes commemoratius.
 
Entre les moltes activitats i concerts que oferirà Empordà Canta, l'Auditori Teatre Espai Ter acollirà el divendres el concert especial "40 anys al Cor". El Dissabte, el concert del Cor Geriona amb el seu espectacle "De catalanes a musicals" i el diumenge l'Orfeó Valencià presentarà el seu concert "Veus i somnis d'altres ports".