L'escenari de la Cantada acollirà concerts tot el cap de setmana

La platja del Port Bo de Calella de Palafrugell es prepara per rebre milers de persones que dissabte no es perdran la cantada d'havaneres amb la que es dona el tret de sortida a l'estiu. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Albert Gómez, regidor de promoció econòmica de Palafrugell Cada any més de 30.000 persones es reuneixen al voltant de les havaneres amb més solera del país per deixar-se emportar per l'ambient que es crea. 1.500 seran els privilegiats que podran veure l'espectacle de cant mariner des de la graderia que s'instal·la a peu de sorra. A hores d'ara els operaris s'afanyen per muntar tota la infraestructura perquè el públic pugui gaudir de la cantada còmodament. Es preveu també que 200 embarcacions apleguin a l'entorn de la platja per escoltar les havaneres des de l'aigua i que centenars de persones segueixen la cantada des de les diferents pantalles gegants repartides a diversos punts del municipi.
 
Però l'emblemàtic escenari sobre el mar no només acollirà la 51ena edició de la cantada si no que s'hi preveuen concerts al llarg de tot el cap de setmana. Des de l'Ajuntament de Palafrugell han apostat perquè Calella es converteixi durant aquests tres dies en l'epicentre musical de Catalunya.
 
Les Anxovetes, Els Cremats, els Port Bo i Neus Mar seran les veus de la cantada 2017 que començarà a dos quarts d'onze de la nit i que acabarà quan tots junts entonin la popular "Bella Lola". Quatre grups que fan que la cantada d'enguany sigui més femenina que mai.
 
Per segon any consecutiu l'Ajuntament ha apostat per millorar la mobilitat posant a l'abast dels ciutadans un autobús llançadora gratuït que comunicarà Palafrugell amb Calella des de dos quarts de sis de la tarda i fins a dos quarts de dues de la matinada.
 
Amb la única incertesa de què pot deparar el temps la platja del Port Bo ja està a punt per esdevenir l'auditori musical que cada primer dissabte de juliol el converteix en el centre d'atenció de totes les mirades.