Fernández carrega contra el bipartit ERC-PDeCat per "incongruències" en el cas del Golfet

El PSC de Palafrugell ha carregat fortament contra el govern actual sobre el tema del Golfet denunciant que tan esquerra com els convergents n'han fet un ús partidista per tal d'aconseguir el mandat.
This text will be replaced
 
Intervé: Juli Fernández, portaveu PSC
 
El cap de l'oposició, Juli Fernández ha dit que el govern actual ara es veu immers en un tema urbanístic que hauran de defensar fins al final i que justament havien denunciat com a oposició.
 
Una contradicció que segons Fernández posa de manifest la seva finalitat política. De fet, assegura que en l'actual plenari han ratificat les resolucions que va fer ell com a alcalde per defensar-se contra el contenciós de l'entitat Salvem el Golfet. Per tant, l'ex alcalde està convençut que el govern haurà de defensar si o si la posició del consistori.
 
Amb la casa ja acabada, només queda que el privat demani la llicència de primera ocupació. Si l'ajuntament els hi concedeix, llavors ja hi podran viure. Mentrestant, també quedaran pendents els recurs contenciosos que van interposar la Generalitat i Salvem el Golfet contra l'Ajuntament . Un tema, que Fernández, assegura que es podrà abordar tranquil·lament sense cap mesura cautelar.
 
A partir d'ara, Juli Fernández ha exposat que demanarà justificacions a ERC i a PDCaT, tan si s'abstenen com si defensen els interessos de l'Ajuntament. Creu que estan governant fruit d'una moció de censura que tothom veu com un engany i continua afirmant que la llicència està ben donada perquè hi ha quatre informes tècnics que així ho ratifiquen.