Mishima tanca un Festival Ítaca de rècord

A ritme de Mishima Calella de Palafrugell va acomiadar l'edició més multitudinària del Festival Ítaca. La banda liderada per David Carabén va presentar el seu darrer disc d'estudi "Ara i res" sobre l'escenari de la Cantada d'Havaneres davant més de 600 persones. 
 
This text will be replaced
Intervé: Fran Arnau, Director del Festival Ítaca
 
Des de bon començament els barcelonins van deixar clar que, tot i interpretar els nous temes que acaben de treure al mercat, no oblidarien els èxits que els han consagrat com un dels grans referents del pop indie en català. Peces que ja són himnes pels seus seguidors com "Tot torna a començar" o "Cert,clar i breu" van inaugurar un vespre a Calella que estava complementat per un entorn ideal. Des de l'organització del festival esperen poder tancar-lo sempre en aquest emplaçament. 
 
La nit va seguir endavant i es va repassar pràcticament tot l'àlbum "Ara i res", en el que cançons com "Qui més estima" o "Menteix la primavera" ja han calat entre el públic en els dos mesos de vida del compacte. La traca final va fer alçar la gent de les seves butaques amb els temes més rockers i celebrats, com "L'última ressaca" o "L'olor de la nit". 
 
El fi de festa, doncs, va estar a l'alçada d'un cinquè Ítaca en el que el certamen ha complert l'objectiu que es marcava a nivell de públic i difusió: agafar múscul per poder seguir reivindicant la cultura i el paisatge durant els propers anys. 
 
Més de 10.000 persones han presenciat els catorze actes del Festíval Ítaca d'enguany, una xifra que no s'havia assolit fins ara. Gran part de l'èxit es deu als més de 7.000 assistents a l'Estartit durant el cap de setmana de Sant Joan.