Darrers dies de posada a punt per l'inici del Festival de Cap Roig

El festival més famós de la Costa Brava aixecarà el teló aquest divendres amb la banda de Chicago Wilco i l'equip del Festival de Cap Roig treballa de valent per enllestir el gran escenari dels jardins botànics. 
This text will be replaced
Intervé: Ricardo Yago, cap de producció del Festival de Cap Roig
 
Un auditori íntim i exclusiu amb capacitat per 2.000 persones i a l'aire lliure, garantint una gran sonoritat i una experiència plena tant pels espectadors com pels artistes que descobreixen aquest petit gran festival de la Costa Brava. 
 
El festival i el seu equip de 150 persones han de tenir l'habilitat de mudar de pell per adaptar-se a les nececessitats de cada artista, tant pel que fa als requeriments tècnics com il·luminació, so o audiovisuals com la gestió dels allotjaments i àpats dels artistes. 
 
L'edició 2017 de Cap Roig comptarà amb la presència dels internacionals Anastasia, Woody Allen, Nora Jones o Luis Fonsi. Els concerts espanyols d'Estopa, Dani Martín, Miguel Bose o David Bisbal; els catalans Blaumut, els Amics de les Arts o Sílvia Pérez Cruz i els espectacles infantils d'Alícia al País de les Meravelles o La Sireneta.