Palafrugell crea una nova ruta del Julivia per mar

Per Terra, Mar i per fer el lema complet només faltarà l'Aire. Palafrugell i els seus nuclis costaners estrenen aquest estiu una nova versió del Júlivia Bus, en aquest cas en format vaixell. 
This text will be replaced
 
Intervenen: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell; Albert Gómez, Primer Tinent d'Alcalde; Xavier Gómez, Associació Empreses Calella
 
Del set de juliol a l'11 de setembre l'embarcació de 28 places recorrerà el litoral palafrugellenc des de Port Pelegrí fins a Tamariu i a la inversa. 
 
El vaixell està gestionat per l'empresa ALNA SA i té un trjecte de 45 minuts amb tres horaris, a les 10, 12 i 15 des de Calella i a les 11, 13 i 16 des de Tamariu.  El preu  és de 12 euros per trajecte i de 20 euros per a l’anada i tornada. Per a usuaris de 4 a 12 anys  el preu és de 8 i 14 euros respectivament. 
 
Els tiquets del Julivia Boat es poden comprar al mateix vaixell o a través d'internet de forma anticipada. 
 
Des del sector privat valoren positivament tant el bus com el vaixell perquè donen un valor afegit a l'oferta turística de Calella, Tamariu i Llafranc. 
 
Amb el tiquet d’aquest servei, tant bus com vaixell, es podran obtenir descomptes en centres culturals i turístics del municipi i centres d’activitats aquàtiques.