Wilco i Woody Allen enceten el Festival de Cap Roig

La música torna a sonar des d'aquest cap de setmana als Jardins de Cap Roig gràcies als so internacional de Wilco i la New Orleans Jazz Band de Woody Allen. La banda de Chicago Wilco va aixecar divendres el teló a l'estil més indie amb un auditori pràcticament ple i un públic entregat.
This text will be replaced
 
El grup liderat per Jeff Tweedy trepitjava per primera vegada el festival baixempordanès i ho feia presentant Schmilco, el seu tercer llançament amb el seu propi segell on hi predomina el so en acústic. Amb dues hores llargues de concert, hi va haver temps per altres temes aclamats de la banda com Cry all day, Box full of letters o Mondays altemps dels bisos per tancar un concert rodó. 
 
Dissabte va ser el torn de Woody Allen i la seva banda d'estrenar-se a Cap Roig en una vetllada que va reunir des dels amants del jazz de la Bourbon Street de Nova Orleans als cinèfils més debots del cineasta. 
 
Fent de la improvització una religió, les partitures van quedar aparcades per donar pas a una música despullada de floritures que fa més de 35 anys que mou la New Orleans Jazz Band amb un repertori que supera les 1.000 peces.