Palafrugell és una de les ciutats on es projectarà demà el polèmic documental 'Las cloacas de Interior'

Juntament amb Girona, Figueres, Salt, Santa Coloma de Farners i Ribes de Freser, Palafrugell serà una de les localitats de les Comarques gironines on es projectarà aquesta setmana el reportatge Las cloacas de Interior (Mediapro) que desvela la guerra bruta de l’Estat contra el procés sobiranista i que cap televisió estatal ha volgut emetre.

Aquesta és la primera acció de Crida per la Democràcia, el nou projecte d’Òmnium Cultural de denúncia de les mancances democràtiques de l’Estat espanyol i en defensa del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Lloc, dia i hora d’emissió del documental a les Comarques Gironines

DIJOUS 13 DE JULIOL

Girona a les 21 h - Plaça Pallol, darrera del Teatre Municipal

Santa Coloma de Farners a les 22.20 h - Plaça Farners

Salt a les 21.30 h - Auditori de la Coma Cros. Carrer de Sant Antoni 1

Palafrugell a les 20 h - Teatre Municipal. Carrer de Santa Margarida 1

 

DIVENDRES 14 DE JULIOL

Figueres a les 22 h - La Cate - Entitat Cultural. Ronda del Rector Arolas 4

Ribes de Freser a les 21.30 h - Cinema Catalunya. Carrer Major 19

Podeu consultar tots els passis a http://cridademocracia.cat/las-cloacas-de-interior/

Las cloacas de Interior, un documental que cap TV s’ha atrevit a emetre

Las cloacas de Interior (Mediapro) desgrana les pràctiques corruptes del ministeri de l’Interior des de l’inici de la Transició fins a l’actualitat, posant èmfasi en l’anomenada Operació Catalunya. El reportatge ofereix una anàlisi rigorosa dels diferents sumaris en els quals s'han vist implicats membres destacats de la cúpula policial espanyola. Dirigit per Jaume Roures, el documental conté informació de gran valor per entendre l'abast de la xarxa d'il·legalitats comeses per l'aparell de l'Estat espanyol. Fins ara, cap televisió d’àmbit estatal s’ha atrevit a emetre la pel·lícula.

 

Així doncs, a més a més de les Comarques Gironines, Crida per la Democràcia projectarà aquest reportatge a més de 100 municipis catalans, incloent-hi totes les capitals de comarca. Les projeccions d’aquest documental es faran en diferents formats: en cinemes, teatres, places, espais oberts, ateneus, casals i seus d’entitats culturals i socials.

 

Aquesta és la primera acció de Crida per la Democràcia, un projecte d’Òmnium Cultural que té com objectiu denunciar els atacs permanents i inacceptables de l’Estat espanyol en contra de la democràcia. Al mateix temps, la campanya vol servir per fer inevitable la celebració del referèndum d’autodeterminació del pròxim 1 d’octubre.