Èxit de públic a Palafrugell a la projecció del documental 'Las cloacas de Interior'

El Teatre Municipal de Palafrugell es va omplir ahir durant la projecció del polèmic documental Las cloacas de Interior de la productora Mediapro. Era la primera ocasió per veure al Baix Empordà aquest audiovisual que avui es passarà al Cinema Montgrí de Torroella de Montgrí (19.30h).

Las cloacas de Interior (Mediapro) desvela la guerra bruta de l’Estat contra el procés sobiranista i cap televisió estatal ha volgut emetre encara. 

Aquesta és la primera acció de Crida per la Democràcia, el nou projecte d’Òmnium Cultural de denúncia de les mancances democràtiques de l’Estat espanyol i en defensa del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Las cloacas de Interior, un documental que s'emetrà dimarts per TV3

Las cloacas de Interior (Mediapro) desgrana les pràctiques corruptes del ministeri de l’Interior des de l’inici de la Transició fins a l’actualitat, posant èmfasi en l’anomenada Operació Catalunya. El reportatge ofereix una anàlisi rigorosa dels diferents sumaris en els quals s'han vist implicats membres destacats de la cúpula policial espanyola. Dirigit per Jaume Roures, el documental conté informació de gran valor per entendre l'abast de la xarxa d'il·legalitats comeses per l'aparell de l'Estat espanyol. 

Així doncs, a més a més de les Comarques Gironines, Crida per la Democràcia projectarà aquest reportatge a més de 100 municipis catalans, incloent-hi totes les capitals de comarca. Les projeccions d’aquest documental es faran en diferents formats: en cinemes, teatres, places, espais oberts, ateneus, casals i seus d’entitats culturals i socials.

Aquesta és la primera acció de Crida per la Democràcia, un projecte d’Òmnium Cultural que té com objectiu denunciar els atacs permanents i inacceptables de l’Estat espanyol en contra de la democràcia. Al mateix temps, la campanya vol servir per fer inevitable la celebració del referèndum d’autodeterminació del pròxim 1 d’octubre.