Passenger es guanya el públic de Cap Roig per segona vegada

Mike Rosenberg va enamorar aquest dissabte al públic assistent a l'auditori dels Jardins de Cap Roig. És clar que per aquest nom no és tan conegut. Sí que ho és pel de Passenger, nom artístic del cantautor britànic, que actuava per segona vegada al festival calellenc
 
This text will be replaced
 
Amb la seva proximitat i humor delicat el cantant anglès es va posar el públic a al butxaca des de ben començament quan va demanar als assistents a Cap Roig que fossin conscients i el perdonessin per què a Passenger se'l coneix sobretot per un tema. Lògicament es referia a "Let Her Go", cançó que Rosenberg va interpretar a la meitat del concert, sense donar-li més importància o reservar-la pels bisos.
 
Amb unes peces predominantment íntimes Passenger es va destapar com un músic molt més co ntundent que en la seva darrera visita a Calella el 2015. En aquella ocasió ho va fer sol sobre l'escenari mentre que enguany l'acompanyaven quatre músics. Alguns dels presents aquest dissabte a Cap Roig hi assistien després de descobrir-lo ara fa dos anys. Si el britànic mai torna al festival, que l'entusiasma, segur que molts d'ells també voldran repetir.