Anastacia demostra que Cap Roig 'is in the house'

Tota una diva, però simpàtica i propera que va demostrar que 'Cap Roig is in the House'. Anastacia va fer vibrar l'escenari de Calella en un concert de grans èxits en el que va repassar la seva dilatada trajectòria musical. Cap dels seus hits no va faltar a una cita on els fans, entregats, van corejar i ballar les seves cançons a ritme de 'Sprock'. L'estil musical que ha engendrat la seva veu com d'artista africana a tota una senyora blanca nord-americana. 
This text will be replaced
 
Intervé: Anastacia
 
La cantant de Nova York va aixecar una gran expectativa amb totes les entrades esgotades en l'únic concert al nostre país. Després de vendre més de deu milions de còpies arreu del món i superar dos càncers, va demostrar que es troba en més forma que mai. Divertida, fent bromes, i molt atenta amb els seus companys d'escenari, Anastacia va afirmar tenir ànima llatina malgrat no parlar ni un borrall de castellà. Va sincerar-se parlant dels seus moments més durs quan va deixar la música per la malaltia abans de cantar 'You Never Walk Alone'. 
 
La gira que porta per nom 'The Ultimate Collection' l'ha portat arreu del món amb un repàs de la seva carrera abans de treballar en un nou àlbum. "Quan acabi la gira hauré fet uns 110 concerts a tot el món que tindran almenys els Grans Èxits, perquè quan acabi l'any si no has comprat entrades i comenci a treballar al nou àlbum, ja saps, només podras escoltar uns quants hits. És per això que aquesta gira és tan especial", va dir la cantant en declaracions a TV Costa Brava. 

Encantada amb Cap Roig

La diva es va mostrar encantada amb Cap Roig, un escenari que ja va trepitjar el 2009. Va afirmar que els jardins i el paisatge de la Costa Brava li aporten tranquil·litat i que tot i que només portava un dia a la Costa Brava li semblava com si fossin tres. Tot i que està acostumada a cantar davant grans escenaris, també es sent còmode en un petit però glamouros espai com el de Calella. "De fet m'encanten els escenaris petits. Gaudeixo amb la interacció i sents com la gent quasi et pot tocar l'esquena. Quan estàs davant un gran aforament realment no pots connectar i també és bonic però necessites molta més gent sobre l'escenari i han de passar coses perquè una sola persona no és suficient davant 20.000 persones. Però m'encanten els concerts més íntims, penso que m'aporten més alegria", va comentar la diva. 
 
El concert va acabar amb la gent dempeus i ella marxant per la porta gran. Una enorme A a l'escenari des de la que es va acomiadar agraïnt l'escalf del públic.