El Passeig de Llafranc ja llueix més sostenible i amable amb el vianant

Un passeig més amable pel vianant i amb els serveis completament renovats. Llafranc ja gaudeix de la seva nova façana marítima que conserva els seus elements característics. 
This text will be replaced
 
Intervé: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell; Arquitecte projecte
 
Sense voler fer una inauguració oficial, l'Ajuntament i l'equip d'arquitectes del projecte ha volgut fer una passejada que ha estat com la tallada de cinta. El nou passeig guanya espai de vianants i l'equipa millor, amb subministraments més eficients mediambientalment i que faran més difícil el col·lapse del clavagueram 
 
La posada a punt del Passeig Cypsella no ha estat fàcil ni exempta de problemes, però al final els terminis s'han complert, la temporada d'estiu ha arrencat sense treballs i els usuaris n'han quedat satisfets. 
 
Les obres han tingut dos aspectes importants. Per una banda tot el tema de subministraments, que s'han renovat i posat al dia. Nou clavagueram, nova canalització d'aigua i nova il·luminació per fer un passeig més sostenible. 
 
L'altre element és que es guanya espai pels vianants, es canvia part de l'arbrat però es manté l'essència de passeig mariner amb pins. 
 
Les obres van començar el mes de novembre, es van aturar per setmana santa i es van reprendre fins ara. Queden per fer petits retocs que s'abordaran passada la temporada d'estiu.