Cap Roig dempeus amb Dani Martín

Dani Martin va fer aixecar dempeus Cap Roig des del minut zero del concert que aquest diumenge va omplir l'auditori de Calella de Palafrugell.
El músic madrileny tornava per tercera vegada al Festival Cap Roig aquesta vegada per presentar el seu darrer disc, La Montaña Rusa, on va tocar les cançons noves, també dels seus tres primers discos i on va aprofitar per regalar alguna sorpresa al seu públic.
 
This text will be replaced
 
El concert va començar enèrgicament amb tot l'auditori dempeus corejant i aplaudint el primer tema i un dels singles d'aquest últim disc, 'Las Ganas'. L'energia inicial es va mantenir tot el concert i de poc van servir les butaques de l'auditori de Cap Roig. El públic es va entregar al cantant i ell es va enamorar d'aquest petit indret de la Costa Brava on ja hi va tocar el 2011 i el 2014.
 
Aquest últim disc està carregat de cançons de dolor i ràbia. Dani Martin a les seves lletres parla de les ferides que provoquen les ruptures sentimentals. Un disc en el que cantant recupera l'estètica de rock star que va mantenir durant tants anys amb El Canto del Loco però aquesta vegada amb aires de dandi. Ell ha madurat i la seva carrera en solitari li ha permès treure's la cuirassa de canalla i despullar-se sentimentalment per parlar de les emocions de les persones i del que el remou per dins.
 
En el concert van sonar també temes de la seva etapa amb El canto del loco com 'Ya nada volverá a ser como antes' o 'Una foto en blanco y negro', uns moments en què va quedar més que demostrat que el públic el segueix des dels seus inicis. També va regalar una versió del tema 'Feel' de Robbie Williams i va acabar el concert amb una seguidora damunt l'escenari cantant amb ell un altre hit de la Montaña Rusa, 'Los Charcos'.