Ramón Mirabet enamora a Cap Roig i Iván Ferreiro demostra que segueix en forma

Concert molt especial el que va oferir aquest dilluns Ramón Mirabet a Cap Roig en el dia del seu aniversari i compartint escenari i lluna amb un músic com Iván Ferreiro que li va marcar part de la seva infància.
This text will be replaced
INTERVÉ: Ramón Mirabet, artista
 
Content d'actuar en el que assegura que és un dels pobles més bonics de la Costa Brava el jove cantautor nascut a Sant Feliu del Llobregat va apostar fort pel públic del festival i va oferir un repertori enèrgic, massa breu pel seu públic que en volia més. No hi van faltar temes com 'Home Is Where The Heart Is' que dóna nom al seu últim treball discogràfic ni 'Those Little Things' que va esclatar d'èxit l'estiu passat sent la banda sonora de l'anunci d'una coneguda marca de cervesa catalana.
 
En aquesta nit d'eclipsi lunar Mirabet compartia escenari amb el que va ser cantant del grup de rock dels 90, Los Piraras. Precisament Mirabet explicava minuts abans del concert que aquesta professió li permet conèixer músics com Ferreiro.
 
El gallec Iván Ferreiro va ser qui va posar la cirereta del pastís a una nova nit d'espectacle a l'auditori de Cap Roig. El cantant, compositor i pianista va presentar el seu últim treball 'Casa' i és que des del 2005 que va iniciar la seva carrera en solitari ja ha parit 7 discos. Ferreiro va oferir un llarg repertori de temes, va obrir foc amb 'Me toca tirar' un tema de fa 10 anys inclòs al seu segon disc en solitari 'Las Siete y Mieda'. Repassant temes de tota la seva trajectòria musical també van sonar alguns èxits de Los Piratas com 'Años 80'. Ferreiro va acabar el concert amb el tema Turnedo, del seu debut en solitari.