Sweet California embogeix nens i adolescents a Cap Roig

Les youtubers més famoses del país van saltar de les pantalles a l'escenari del Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell. Sweet California va presentar aquest dimarts 3, el seu nou i tercer treball que ja compta ambun disc d'or. I és que la girl band més aclamada del panorama espanyol compta amb autèntica legió de fans fidels que van omplir d'uns crits d'eufòria inusuals el formal escenari del festival de Calella de Palafrugell.
This text will be replaced
La Sònia, l'Alba i la Rocío són autèntics ídols pels nens i adolescents que aquest dimarts, juntament amb les seves famílies, van ser el públic principal que va ocupar les grades de Cap Roig. Properes i autèntiques com en el seus vídeos, van fer ballar les grades al so dels seus grans hits, com Hum, el nou treball que han presentat amb Juan Magán.
 
Les artistes madrilenyes han sabut traslladar fins a la música  l'empodenament de la dona, que des de Wonder Woman, que les va catapultar a la fama, és un clàssic a les seves cançons. Sweet California ha sabut fer de la diferència un valor positiu i una fòrmula guanyadora, tal i com demostren els seus 400.000 subscriptors a youtube i les més de 120 milions de visualitzacions dels seus vídeos. 
 
Amb una carrera musical brillant que no ha fet més que començar, han estat guanyadores de l'MTV Europe Music Awars com a Millor Artista Espanyol del 2015 o als Premis 40 Principals com a Millor Artista Revelació i Millor Videoclip per Wonder Woman entre d'altres reconeixements.