Miguel Bosé fa màgia a Cap Roig

Ni el vent de tramuntana, ni la pluja, ni les baixes temperatures poc habituals per un 9 d'agost van poder amb la força i l'energia que va portar Miguel Bosé a Cap Roig. La gira 'Estaré' ha fet parada al festival de Calella de Palafrugell en una nit freda en la que es van haver de repartir unes capelines per la pluja que va fer perillar el concert just en el moment de començar.
This text will be replaced
Tots protegits amb uniforme blau i Bosé apereixia damunt l'escenari per fer esvaïr el mal temps amb la seva música. El cantant ho va aconseguir, l'auditori absolutament ple de Cap Roig va aixecar-se dempeus per ballar i corejar el que Bosé ha convertit ja en himnes, temes com Nena, Morena Mia, Como un Lobo o l'aclamada Bandido, van fer posar la pell de gallina als seguidors de l'artista que assistien a un concert d'èxits, en part acústic però amb el so indiscutible del músic. 
 
Bosé celebra 40 anys damunt dels escenaris amb una gira potent on no hi falten les cançons que l'han fet pujar allà a on és, al capdamunt del panorama musical espanyol. Any rere any, disc rere disc i posant-se els seguidors a la butxaca amb cadascun dels seus concerts Miguel Bosé s'ha mantingut a dalt de tot igual que es conserva ell enèrgic havent superat ja els 60 anys. Al llarg d'aquestes 4 dècades ha acumulat tants d'èxits que és impossible que sonin tots a un concert i per això el públic sempre es queda amb ganes de sentir alguna cançó que l'ha marcat.
 
El concert, màgic i especial també per ell perquè contava amb una invitada molt especial, la seva mare, va començar amb el tema Sereno, seguit per Duende i Nena que va fer aixecar el públic que començava encongit per l'ensurt de la pluja. Entre tots els temes destacar també el pròleg que va fer abans de que sonés Nada particular una cançó per la pau que l'actualitat li ha manat recuperar pels diferents atemptats que han succeït al món, pels murs que alguns presidents volen construir i perquè Bosé segueix lluitant per deixar als seus fills, un món millor. El concert es va tancar amb un hit dels 80, Te amaré.