La Iaia i Sidonie espanten la pluja de Cap Roig amb la seva música

Segona nit passada per aigua al Festival de Cap Roig i segona ocasió en què la música va guanyar la partida . La Iaia i Sidonie van esborrar el mal temps a cop d'estil i talent i ho van fer emocionats per compartir cartell per primera vegada. 
This text will be replaced
Intervé: La Iaia
 
El trio d'Osona va ser el primer en sortir l'escenari i malgrat ser qui es va endur la pitjor part de la pluja, les graderies es van anar omplint de seguidors fidels a la banda en entre els quals hi havia la iaia de la iaia. En poc menys d'una hora van presentar "Tornar a ser 1", un treball més conceptual en el qual tal i com ens tenen acostumats, han donat un pas més enllà. 
 
Els barcelonins Sidonie van entrar com un terratrèmol a Cap Roig pujant a les graderies d'entre el públic i demostrant que després de pràcticament 20 anys estan en plena forma. Propers, irreverents i convidant el públic a aixecar-se i ballar amb ells, van presentar el seu darrer àlbum, "El peor grupo del mundo". Un treball que va ser abraçat pels seguidors i que els va fer embogir quan va arribar el torn del seu gran èxit: "Carreteras Infinitas".