Oncotrail de rècord: 220.000 euros recaptats

I el guanyador de l'Oncotrail 2017 és... Tothom. La cinquena edició d'aquesta exigent prova solidària ha trencat tots els rècords i amb més de 190 equips inscrits i al voltant de 1.600 corredors i caminants ha recaptat uns 220.000 € en la lluita de la Fundació Oncolliga Girona contra el càncer. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Lluís Comet, Director d'Oncotrail / Joan Bonet, Equip Birres Braves
 
La prova s'esta tornant tot un referent en la seva categoria i no només a les comarques gironines. El creixement de participants és exponencial i enguany hi ha hagut atletes procedents de tot l'estat espanyol, disposats a completar els 100 quilòmetres i fer el donatiu mínim de 1.000 euros d'inscripció. Tot l'esforç físic i econòmic té recompensa en forma de diversos projectes de l'Oncolliga.
 
Malgrat no ser una cita competitiva els equips participants s'havien preparat de valent per poder fer amb èxit el recorregut que, a través d'onze trams, els duria per alguns dels punts més significatius del Baix Empordà. Els conjunts havien de ser de fins a vuit membres i sempre n'hi havia d'haver quatre en marxa. 
 
Tot i que no es pot parlar de vencedors els primers en arribar van ser, amb un temps de 09:22:21 els Traginers. Sis minuts més tard va ser el torn l'Audi Autopodium Team. Els primers locals, i tercers de la classifiació absoluta, van ser l'equip AEP-CAP, que mesclava membres de l'Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell.