Una afició de luxe per un equip d'elit

Amb aquesta energia l'afició rebia a la seva pista el Corredor Mató Palafrugell en el que ha estat el seu debut a l'OK Lliga. Ni en el millor dels seus somnis molts dels que dissabte omplien la graderia palafrugellenca s'haguessin imaginat mai veure el primer equip a la màxima categoria de l'hoquei estatal. I sí, els homes de Xevi García la primavera passada feien història pujant de categoria i sent els campions de lliga.
This text will be replaced
Pel mig hi ha hagut un estiu durant els qual afició, club i equip han paït les glòries aconseguides i s'han tornat a col·locar de peus a terra. Tornaven a la competició amb la mateixa convicció i filosofia que l'any passat, cal anar partit a partit, sense donar res per guanyat, si no tot el contrari treballant més que mai. En saltar a la pista es van trobar amb les cares de sempre a les grades, el públic que ha estat un jugador més durant les darreres temporades i que enguany es mostra més fort que mai. Les mides reduïdes del pavelló de Palafrugell es converteix en un cavall de batalla més a vèncer per l'equip contrari, una llosa difícil d'emmudir, i més, després de veure com el seu equip els ha fet tocar el cel.
 
L'afició del Corredor Mató Palafrugell ha estat sempre una afició fidel que ha seguit el seu equip en totes les situacions, però aquesta temporada més que mai tenen un repte per davant mantenir l'esperit d'unió que els ha portat fins a assolir fites inpensables i continuar fent història que d'això en sabe un troç. 
 
La temporada és molt llarga i pot tenir mil i un alts i baixos, però aquesta afició que té  el crit unànim de recolzament i entrega cap a aquest equip és una de les millors banderes amb els que es passejaran per l'OK Lliga, on de moment hi han entrat per la porta grossa i, això ja no els hi treu ningú.