El Corredor Mató CH Palafrugell visita demà el Palau Blaugrana amb ganes d'aprendre del millor

Molts jugadors d'hoquei han somiat en algun moment de la seva vida en jugar al Palau Blaugrana. Els homes del Corredor - Mató CH Palafrugell podran fer-ho aquest dissabte
, i és que si alguna cosa té pujar a l'OK Lliga és que et permet parlar de tu a tu amb els més grans. En aquest cas, amb el més gran: el Barça Lassa
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador
 
Els de Xevi Garcia visitaran el feu culer completament desacomplexats i sense pressió, conscients de que la seva lliga no passa per aquest tipus de pistes. Compten, a més, amb la injecció de moral d'haver debutat el cap de setmana passat amb una victòria.
 
La visita a Barcelona inaugurarà l'anomenat "tourmalet" de l'OK Lliga pel que hauran de passar tots els conjunts mitjans. El Barça obre un cicle de tres partits que continuen el Liceo gallec i el Reus, possiblement els tres clubs de més entitat de la categoria. En aquest sentit, el fet de treure-se'ls de sobre tan aviat i amb tres punts ja al sarró pot ser d'utilitat.
 
Per afrontar la més que complicada visita al Palau Blaugrana el cos tècnic del Corredor - Mató CH ja ha recuperat a Xevi i Marc té l'alta mèdica després d'una operació de genoll i possiblement ja tingui algun minut per començar a entrar en competició.