El govern de Palafrugell aposta per un pressupost més expansiu

El govern de Palafrugell ha fet un pressupost més expansiu per adaptar-se a la bona evolució de l'economia.
This text will be replaced
 
El pressupost es sotmetrà a debat i votació en un ple extraordinari aquest dijous i l'import global dels comptes per a la propera anualitat s'enfila fins als 34.457.00 euros amb un capítol d'inversions pressupostat en més de 3.100.000 euros.
 
 La formació entre els col·lectius amb major risc d'exclusió laboral, diferents millores i noves infraestructures a la via pública, l'impuls d'un pla estratègic turístic o la celebració del cinquantè aniversari de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que s'allargarà un any, són les principals qüestions que aborda del pressupost.
 
 Entre les obres previstes hi ha la reforma del passeig de Llafranc que començarà durant l'últim trimestre de l'any que ve, l'anella de circumval·lació entre Palafrugell i Begur que s'executarà durant els primers mesos de l'any 2016, millores a Can Genís, actuacions vinculades al Pla de Barris o la construcció d'un nou aparcament en superfície a Llafranc.
 
 L'elevat cost d'alguns d'aquests projectes ha obligat a l'ajuntament ha dividir la inversió en un parell d'anualitats.
 
 El govern local també ha destacat que el municipi té un dels endeutaments més baixos del Baix Empordà si es compara amb l'endeutament d'altres municipis similars.