Cinquena edició de les jornades “Emprendre a Internet” que organitza l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament de Palafrugell

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ha organitzat per cinquè any consecutiu les jornades “Emprendre a Internet”, que tenen com a principal objectiu sensibilitzar i formar a les empreses, emprenedors i població en general de les oportunitats que ofereix Internet i les xarxes socials.

La jornada inaugural, que s’ha desenvolupat avui al Museu del Suro, s’ha iniciat parlant de les xarxes socials Facebook i Twitter per a empresaris i emprenedors, i ha anat a càrrec de Txell Costa, de l’empresa de comunicació i marketing Txell Costa; seguidament la jornada s’ha centrat en el posicionament web a cercadors, a càrrec de Mariona Sbert, de 6tems, Comunicació Interactiva; i finalment s’ha creat una taula rodona sobre empresa i internet que ha comptat amb la presència de Sergi Grau, de Vins i Licors Grau S.A., Oriol Marimón-Clos, vicepresident de l’Ass. Seguiment FCB i CEO d’Agència Sociol i el consultor freelance Jordi Casassayas.

Després d’aquesta primera jornada, seguiran diversos dies de formació sobre una temàtica concreta, els dies 2, 9 i 16 de desembre. Els dos primer dies, l’empresa GM Cloud Design realitzarà una sessió formativa sobre “Disseny de pàgines web”; mentre el 16 de desembre, Marc Lozano consultor en marketing tancarà les sessions de formació parlant d’estratègies comunicatives sota el títol de “Com vols que et vegin els teus clients?”