Xuclà diu que cal diumenge fer efectiu el vot independentista del 27S

Els candidats gironins de Democràcia i Llibertat han escollit la Costa Brava, l'Empordà i en concret el Far de Sant Sebastià de Llafranc per tancar la campanya electoral de les eleccions generals.

Des d'aquesta llista electoral han anunciat que esgotaran el màxim la campanya i a través de l'operació rasclet intentaran convèncer els indecisos fins el moment de les votacions. Xuclà ha volgut tancar la campanya al far perquè és un indret on personalment hi va cada final d'any per fer-se els plantejaments d'any nou. Precisament aquí és on avui políticament ha deixat clar que per fer efectiu el vot independentista del 27 de setembre cal que aquest es repeteixi també a les eleccions de diumenge.
 
Xuclà ha volgut destacar que territorialment la Costa Brava ha estat la gran oblidada per l'estat espanyol en els darrers anys.
 
Acompanyat en aquets acte per l'alcalde de Girona i president de l'Associació de Municipis per la Independència Carles Puigdemont i pel president de la Diputació de Girona Pere Vila a més del candidat de la coalició Democràcia i Llibertat al Senat Joan Bagué ha agraït la feina feta per totes les persones implicades amb la llista electoral que encapçala i els ha encoratjat a seguir convencent electors fins l'últim dia.