La pista de gel de Palafrugell ja està oberta

Palafrugell ha obert, per onzè any, la tradicional pista de gel dotant al municipi d’un recurs d’oci i continuant com a referent a la comarca de les festes de Nadal. Enguany, es mantindrà la ubicació a l’interior de l’edifici de la Bòbila, ja que permet gaudir de la pista de gel i de les accions que s’hi desenvolupen independentment de les condicions climatològiques.

La pista de gel estarà oberta cada dia del 18 de desembre al 10 de gener de 10h a 14h i de 16h a 21h (excepte el 25 de desembre i l’1 de gener que tancarà al matí).

Complementant la pista de gel, i durant els dies d’obertura, es podrà gaudir d’espectacles infantils, com ara el conta contes amb l’Olga Cercós i les il·lustracions de Pedro Osuna, l’espectacle de màgia del Mag Fèlix o el ja tradicional taller de fanalets. I com no pot faltar, els concerts de la pista de gel per a joves i adults, amb grups coneguts com els Rock’n Roll Brothers, que ens felicitaran el dia de Nadal el popular cantautor Joan Rovira, que farà la sobretaula de Sant Esteve. El diumenge 3 de gener a la tarda faran ballar a tota la família The Penguins, amb el seu “Reggae per Xics”.

A la part exterior de la Bòbila, a la plaça de Can Mario, també s’han instal·lat diverses atraccions infantils.