L'Oncotrail 2015 supera els 95.000 euros de recaptació i ja obre inscripcions per la propera edició

Amb sacrifici, il·lusió i solidaritat l'Oncotrail 2015 de Palafrugell va aconseguir recaptar 95.000 euros, un 34% més que l'edició anterior. La xifra s'ha fet pública aquest dijous en el marc de la presentació de la quarta edició de la cursa, que tindrà lloc els dies 1 i 2 d'octubre d'aquest any. 
This text will be replaced
Dels fons aconseguits enguany en aquesta cursa benèfica per equips, 71.000 euros s'han dedicat a cobrir diverses necessitats dels hospitals gironins, 15.000 a una beca d'investigació de l'ICO i els altres 9.000 a la compra de material ortopèdic pel servei de prèstec de la Fundació Oncolliga Girona, que és qui organitza la cursa juntament amb el Club Atlètic i l'Agrupació Excursionista de Palafrugell. 
 
A l'edició d'aquest 2016 es marca l'objectiu d'aconseguir recaptar 100.000 euros amb les donacions mínimes d'un miler d'euros que han de reunir els equips per participar. Per evitar morir d'èxit, enguany es limitarà la cursa a 100 equips de 6 persones. 
 
L'Oncotrail és una cursa de mar i muntanya de 100 quilòmetres que surt des de Palafrugell i passa pels municipis de Palamós, Llafranc, Begur, Pals, Torrent, Fitor, Calonge, Vall-Llobrega i Mont-ras. 
 
A banda del seu indubtable atractiu esportiu pels amants de l'esport, la seva vessant solidària li ha permès consolidar-se en pocs anys. La seva celebració és possible gràcies a la tasca de més de 250 voluntaris i a la col·laboració de les administracions. 
 
El termini d'inscripció per l'Oncotrail 2016 s'ha obert aquest dijous.