Edu Oriol arriba al Llagostera i Juanto Ortuño en surt

Edu Oriol podria debutar aquest dissabte a la Romareda amb la Unió Esportiva Llagostera. L'extrem de Cambrils ha estat presentat aquest dijous i ja fa un parell de dies s'entrena amb l'equip, així que només falta la resposta de la FIFA perquè Oriol pugui entrar a la convocatòria.
This text will be replaced
La sortida precipitada de Juanto que marxa a la lliga portuguesa ha pogut accelerar la contractació d'Edu Oriol. Després de jugar la meitat de l'any passat al Blackpool anglès i l'altra part a Bucarest, la present temporada la decidir tornar a la lliga espanyola. Si bé és cert que a l'estiu va rebutjar un parell d'ofertes, en darrera instància es va quedar sense poder fitxar el que l'ha portat durant els darrers 5 mesos a entrenar en un equip professional però sense competir. Oriol ha rebut La trucada de la Unió Esportiva Llagostera per incorporar-se de manera immediata amb l'equip del Gironès com una nova oportunitat de disfrutar del futbol.
 
Disposat a entrar a la convocatòria quan el míster ho consideri Oriol es defineix com un extrem que amb bon joc combinatiu i d'associació amb el company. Troba en aquesta posició competència però això l'ha de motivar a treballar dur per trobar el seu espai.
 
Aquest és el tercer fitxatge del Llagostera en el mercat d'hivern, i no se'n descarta algun altre ja que el cos tècnic continua treballant per trobar un lateral esquerra
 
La Unió Esportiva Llagostera té encara dues setmanes per davant per acabar d'arrodonir els moviments en el mercat d'hivern.