L'hotel Blau Mar reconegut com un dels millors d'Espanya per Tripadvisor

L'hotel Blau   Mar de Llafranc situat entre els 25 millors petits hotels de tot Espanya. Per tercer any consecutiu el web Tripadvisor premiat a l'hotel del Baix Empordà per ser considerat un dels millors de tot l'Estat.
This text will be replaced
Centenars d'opinions dels seus clients avalen que Tripadvisor els hagi concedit el reconeixement del Travellers Choice 2016. A través de les paraules de les moltes persones que han pernoctat en aquest petit hotel de 4 estrelles situat en el nucli de Llafranc l'hotel Blau Mar s'ha convertit per tercera vegada d'entre els millors de la seva categoria.
 
El Blau Mar juntament amb el Mas Lazuli, situat a la població de Pau a l'Alt Empordà, són els 'únics hotel petits de la província de Girona que apareixen en aquesta llista dels 25 millors petits hotels d'Espanya. Concretament les bones crítiques rebudes han aconseguit situar-lo en la posició número 22 i només l'hotel altempordanès de Mas Lazuli i doshotels de Barcelona l'acompanyen en aquest rànquing dels hotels més recomenats de Catalunya ja que els demés són d'altres comunitats autònomes.
 
L'hotel Blau Mar està ubicat en un marc privilegiat des d'on es pot gaudir de tota la badia de Llafranc. L'emplaçament un xic arreconat del centre del nucli permeten als visitants disfrutar de la tranquil·litat de l'entorn i de les delicades instal·lacions on no hi resta cap detall.
 
Amb aquest nou certificat d'excel·lència de Tripadvisor torna a posar en relleu la bona crítica que rep aquest petit hotel de la Costa Brava que no deixa de sumar guardons.