Palafrugell prepara unes jornades d'economia alternativa

Palafrugell es vol convertir en un referent de l'economia social i alternativa i per això l'Ajuntament amb conveni amb l'Obra Social La Caixa prepara per aquesta primavera unes jornades d'economia alternativa que han de tenir continuïtat.
Durant 3 dies entre l'abril i el maig es portaran a terme aquestes jornades a Cap Roig on hi participaran economistes internacionals i fins i tot guardonats amb el Premi Nobel. L'alcalde de Palafrugell assegura que aquestes jornades aprofundiran amb un capitalisme més humà.
 
This text will be replaced
 
A la Costa Brava Centre s'organitzen des de fa 20 anys les Jornades d'Economia de S'Agaró. Cada tardor la Fundació Olof Palme convida a economistes i polítics que debaten sobre el present i el futur de l'economia. A la primavera s'hi sumaran aquestes noves jornades d'economia alternativa que beneficiaran al poble donant activitat a l'hostaleria i la restauració durant un cap de setmana llarg fora de la temporada alta.
 
L'any passat l'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa van signar un conveni que es materialitza ara amb aquestes jornades de les que se n'està configurant el programa d'activitats, debats i ponències.