Fofo és el darrer fitxatge d'hivern de la UE Llagostera

La Unió Esportiva Llagostera ha tancat el mercat d'hivern amb un fitxatge de darrera hora. Adolfo Enriquez Garcia, més conegut com a Fofo, aterra al club blaugrana en busca de continuïtat. 
This text will be replaced
El devanter de 25 anys arriba a Palamós per la present temporada i està llest per incorporar-se el més aviat possible a les files d'Oriol Alsina. Fofo és un jugador experimentat que acumula prop d'un centenar de partits a segona divivió. Ha passat per l'Alicante, el Vilarreal, la Ponferradina i finalment al Mallorca, club del que recentment s'ha desvinculat per la manca de minuts disputats.
 
Després d'haver estat sondejat per fitxar per algun equip estranger, el devanter s'ha decidit pel Llagostera per la confiança que li han transmès l'entrenador i la direcció esportiva, que li permetran agafar de nou protagonisme al camp. 
 
Els motius que han portat el Llagostera a fixar-se en el jugador mallorquí són la seva polivalència i eficàcia al davant. 
 
El Club ja ha confirmat que Fofo ocuparà la fitxa de Fran Cruz, amb qui ha arribat a un acord per rescindir el contracte. El central cordovès va arribar aquest estiu procedent del Córdoba i ha disputat 16 partits amb la samarreta del Llagostera, tots ells com a titular.