Conveni entre el Consell i La Caixa per la integració laboral dels discapacitats

El Consell Comarcal del Baix Empordà i la Fundació Bancària "La Caixa" s'han aliat per fomentar la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica. 
This text will be replaced
Aquest dimecres s'ha signat aquest conveni de col·laboració, que tindrà una durada de 10 anys, i que estipula que 4 persones amb discapacitat del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana s'afegiran a l'equip de jardiners dels Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell.
 
Amb aquesta aliança es contribueix en un objectiu bàsic i comú en ambdues institucions: donar oportunitats a les persones més vulnerables per mitjà d'un vector bàsic d'inclusió com és la inserció laboral. 
 
A banda de la vessant social, amb la signatura d'aquest conveni es garanteix la cura d'un espai emblemàtic de la Costa Brava com són els jardins botànics de Cap Roig. Amb aquest pacte, també s'aconsegueix un estalvi econòmic.
 
Entre les tasques que realitzaran els jardiners del centre tramuntana hi haurà la neteja i el manteniment dels jardins, el control de plagues i males herbes i la plantació i poda d'aquests terrenys de 17 hectàrees de superfície.