La remodelació del passeig de Llafranc començarà a la tardor i costarà més d'1,6 M d'€

L'Ajuntament de Palafrugell invertirà més d'1 milió 600 mil euros en l'esperada remodelació del Passeig de Llafranc. Després de l'estiu començaran unes obres que busquen actualitzar el passeig Cypsele, ampliant la zona per vianants i restringint la circulació de vehicles.
 
This text will be replaced
 
L'estudi BCR Arquitectes és qui ha redactat aquest projecte que manté l'estètica i la tipologia de materials i vegetació del passeig tal i com avui el coneixem però el renova en la superfície amb una nova calçada i noves voreres i en el subsòl a nivell de clavegueram, instal·lació d'enllumenat públic, subministrament d'aigua i altres serveis.
 
Es remodelarà el passeig des de la banda de la riera fins a l'accés del port nàutic i s'aprofitarà l'obra per reestructurar la circulació a primera línia de mar. De l'entrada del passeig fins a la plaça Promontori es podrà circular en sentit únic i vinculat a l'obra l'Ajuntament vol fer un nou aparcament a la plaça dels Pins que descongestionarà encara més el trànsit pel passeig.
 
Des del govern emplacen l'inici d'obres durant el mes d'octubre per respectar la temporada turística i treballaran perquè durant les obres les empreses que es vegin afectades puguin treballar amb normalitat. Tot i això demanen paciència recordant als veïns que és una inversió molt important que es fa sense contribucions especials.
 
Les obres començaran aquesta tardor i acabaran pels vols del març de l'any vinent. En el pressupost actual s'hi destinen 450 mil euros, la resta, més d'1 milió aniran dins del capítol d'inversions del pressupost 2017.