Es presenta la segona edició de L'Entrebancada

La 2a edició de L'Entrebancada, cursa popular d'obstacles que es disputarà a Palafrugell el 27 de març, va ser presentada oficialment aquest dissabte al Museu del Suro de la vila. 
This text will be replaced
 
Després de l'èxit de participació i crítica rebuts el 2015, la prova organitzada pel Club Atlètic Palafrugell millora enguany tant pel que fa al nombre de proves a superar com per la seva tipologia, i és que es preveu que siguin més divertides pels corredors. El recorregut, que es mantindrà pel que fa a la distància aproximada d'uns 7 km, tindrà un nou traçat circular entre Palafrugell i Calella. 
 
En l'aspecte en el que més pretén créixer L'Entrebancada i donar un salt de qualitat respecte l'any passat és en el nombre de participants. Les inscripcions, obertes des del 2 de febrer al web de la cursa, permeten arribar fins als 650 corredors que, sumats als diferents compromisos dels organitzadors, fan que les previsions siguin les de pràcticament duplicar el nombre d'atletes de la 
primera edició. 
 
Tot i que l'aspecte lúdic és el que més es vol destacar com a ganxo per animar la gent a apuntar-se a la prova, durant la presentació es va posar èmfasi també en el caràcter competitiu d'aquesta, que ara per ara és l'unica cursa d'obstacles de les comarques gironines.
 
Amb aquest acte es va donar per inaugurades, també, les Setmanes Joves 2016, un seguit d'activitats i esdeveniments de caire popular organitzats per les diverses entitats de Palafrugell durant els mesos de febrer, març i abril.