Avui surt a la llum 'Domus' el nou disc de Sílvia Pérez Cruz

Torna la veu palafrugellenca que més emocions desperta, ella és intensa com el seu art que s'ha propagat culturalment més enllà de les notes musicals. Aquest divendres ha sortit a la venda el nou disc de Sílvia Pérez Cruz titulat 'Domus'.
 
This text will be replaced
 
Amb 33 anys s'ha convertit en una de les veus més buscades del país i és que ràpidament la seva música ha traspassat fronteres esdevenint un referent en el panorama musical actual. 'Domus' és el tercer disc de Sílvia Pérez Cruz després d'estrenar-se el 2012 amb '11 de novembre'. La cantant segueix fidel al seu estil camaleònic que s'endinsa com pocs artistes ho han fet en diverses tradicions musicals transformant el folklore en melodies i cançons capaces de posar els pèls de gallina. Interpreta, comunica, canta, explica històries i el que la fa més gran és que emociona amb la seva feina.
 
El nou disc de la palafrugellenca manté aquest estil però a la vegada trenca esquemes ja que sorgeix fruit de la banda sonora de la pel·lícula 'Cerca de casa' que ella mateixa ha compost, interpretat i protagonitzat. El proper 6 de maig s'estrenarà el nou film dirigit per Loris Omedes al Festival de Cinema de Málaga. Aquesta pel·lícula porta el segell de Sílvia Pérez Cruz perquè s'ha explotat la seva vessant artística des de la música a la interpretació vinculant-s'hi també a nivell social. 
 
Igual que les seves melodies són mudables també ho és la llengua. Sílvia Pérez Cruz canta en català, en castellà, en llatí, portuguès i també en el nou disc en anglès.
 
El taral·larejar de la palafrugellenca ressonarà amb força aquest any en què a més d'estrenar el seu primer film presentarà arreu el disc 'Domus' que es concep com una banda sonora i neix en format de disc que per sí sol té ànima. De nou la discogràfica Universal ha apostat per Sílvia Pérez Cruz.