L'IPEP facilita un local i 8000 euros a ACOPA per tasques de promoció i dinamització del comerç local

L'Ajuntament de Palafrugell, mitjançant l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), i l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell (ACOPA) han signat un conveni de col·laboració per a la realització de diverses activitats de promoció i de dinamització del comerç local.

Segons aquest acord, l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) atorga una subvenció econòmica de 8.000 euros per a les despeses d’execució que generin a ACOPA les activitats que organitzi, amb les quals també col·laborarà en tasques de promoció i difusió d’aquestes, així com la col·laboració en les infraestructures necessàries i suport tècnic i logístic. La signatura del conveni també inclou la cessió gratuïta d’un local per a l’associació.

Des de l’Institut de Promoció Econòmica, el regidor Albert Gómez, considera que “amb la signatura d’aquest conveni seguim fent passos per donar suport a ACOPA perquè puguin créixer i desenvolupar les seves activitats de promoció. El principal objectiu és que Palafrugell creixi en dinamització comercial al voltant d’una associació de comerciants cohesionada, que aglutini el sector i que tingui les eines necessàries que els permetin desenvolupar, de manera el màxim d’eficaç, la dinamització comercial i la promoció del teixit comercial local”.

El conveni de col·laboració ha estat signat per l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, i pel president de l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell, César Toledo.